

Central Regional Fall Council Meeting

October 15, 2016 9:00 a.m. -5:30 p.m. St. Joseph Catholic Elementary School, Streetsville 249, Church Street, Streetsville

Theme: Mercy and Migrants

8:45 a.m. Registration

9:00 a.m. Administration and Opening Prayer (5 mins)

9:05 a.m. Thanks giving for the service of Magee and Introduction of New CREXCO members (5 mins)

9:15 a.m. Checking In

(Individually and Communally, each group prepare a 5 min "Community Update", sharing based on the three pillars of the community, ppt. welcome)

10:30 a.m. Break and Social (15 mins)

10:45 a.m. Common Apostolic Mission (CAM)

- Recapturing after the last council meeting (15 mins)
- Invitation to individual reflection (10 min) with questions
- Gather in small groups for spiritual conversation (30 min)
- Report back and Plenary (35 mins)

12:15 p.m. Lunch (60 mins)

1:15 p.m. Confirm CAM's direction

- any further information forth coming? (5 minutes)

1:20 p.m. Formation Report (25 mins)

1:45 p.m. Financial Report (10 mins)

1:55 p.m. Regional Rep. Report (25 mins)

2:20 p.m. Break and Social (20 mins)

2:40 p.m. Mass (45 mins)

3:25 p.m. Break and Social (15 mins)

3:40 p.m. Building community connection (40 mins)

- Use of technology in our working group and regional meeting
- Extended regional meeting / overnight council meeting
- Community social activity and visitation to groups
- Next council meeting (Date, format, agenda suggestion)

4:20 p.m. A.O.B

4:50 p.m. Examen and Evaluation

5:10 p.m Thanks Giving and Closing Prayer

"Migrants are not numbers, they are people who have faces, names, stories and need to be treated as such. Mercy does not just mean being a "good person", it is the measure of our authenticity as disciples of Jesus"